Així ho va anunciar el President de la colla penedesenca a l’assemblea general de socis de dissabte

 

Els Castellers de Vilafranca viatjaran a Califòrnia (EUA) el proper octubre. Concretament, hi aniran entre el 7 i el 14 d’aquell mes. Les actucions més destacades les farana a la ciutat de San Francisco, on tenen previst allotjar-s’hi. L’objectiu del viatge és compartir i donar a conèixer la cultura catalana arreu del món, tal com han fet en altres ocasions els vilafranquins.

 

De fet, aquest serà el primer viatge intercontinental que fan els Castellers de Vilafranca des que el 2015 van viitar Xangai (Xina). Els Verds també han exportat els seus castells en països com Xile, la Índia o alguns estats europeus. De fet, aquesta no serà la primera vegada que viatgen als Estats Units, ja que l’any 2012 van aterrar a Nova York per fer-hi les seves construccions.

 

El viatge a Califòrnia va ser un dels titulars més destacats de l’assemblea general de socis que es va celebrar aquest dissabte dia 2 de febrer a la tarda a Cal Figarot. Hi van participar 218 socis, que van aprovar els comptes econòmics presentats per l’Equip Directiu. La Junta dels Verds també va repassar un dels projectes més destacts dels últims anys a la colla, com és la museització de la seva seu cosial, Cal Figarot. A més, també es van presentar els objectius per la temporada 2019.

 

Podeu consultar les fotografies de l’assemblea AQUÍ.