Els Castellers de Vilafranca descarreguen el primer 4d8 a Califòrnia

Els Verds han actuat a les bodegues Marimar de Torres i a la Baker Beach, a tocar del Golden Gate

Els Castellers de Vilafranca han visitat aquest dimecres les bodegues de ‘Marimar Estate’ de Torres a la regió de Sonoma. Els vilafranquins hi han descarregat el 4d8, el primer castell de vuit pisos del viatge dels Verds a Califòrnia. També hi han completat la Td7, el 3d7 net i un vano de cinc.

Després de dinar, la delegació de 180 castellers de Vilafranca s’ha desplaçat fins Baker Beach, una platja a tocar del Golden Gate on hi han fet una altra actuació amb un dels emblemes més coneguts de la ciutat, de fons. Una oportunitat magnífica per combinar dues potents imatges: el pont més conegut de San Francisco i els castells dels vilafranquins. Els Verds hi han descarregat el 5d7, la Td7, el 4d7a, un vano de 5 i 3 pilars de 4.

Aquest dijous, els Castellers de Vilafranca actuaran a la Universitat de Stanford, a la seu de Google i, per acabar el dia, faran els seus castells durant un partit dels Warriors Golden State, un dels equips més destacats de la NBA.

Deixa un comentari