Loading...
Els espais2018-03-08T17:51:22+00:00

Sales Nobles

Són dues sales ubicades a la primera planta de l’edifici principal. Mantenen al sostre les pintures murals originals. Són les sales on s’exposen els trofeus de la colla i on es fan les recepcions d’autoritats. En aquest espai també s’hi poden ubicar conferències de petit format i reunions de treball.

Sala dels Cups

Aquesta sala està ubicada a la planta inferior de la casa de Cal Figarot i està batejada amb el nom del cap de colla Joan Bolet “El Garça”. Són uns antics cups anteriors a l’edifici i reformats com a sala d’exposicions. Aquest també és un bon espai per realitzar recepcions i celebracions de petit format.

Sala d’actes

Aquesta sala polivalent de 130m² està equipada amb sistema de climatització i equip de projecció. És una sala que permet la celebració de qualsevol tipus d’esdeveniment: sopars, conferències, projeccions de vídeo, exposicions, etc.

Pati

El pati de Cal Figarot és un dels espais centrals de la casa. Amb una superfície de 800m², el pati és l’escenari, durant els mesos d’estiu, dels assaigs de la colla.

En aquest emplaçament també s’hi poden encabir tot tipus d’activitats a l’aire lliure.

La nau

Aquesta nau, que formava part d’unes antigues caves, va ser adquirida per la colla l’any 1998. L’espai és, junt amb el pati, un dels llocs de referència de Cal Figarot i és on es fan els assaigs quan ho exigeixen les condicions meteorològiques. Per la seva grandària és un espai que permet celebrar-hi qualsevol tipus d’activitat, des de fires fins a sopars i concerts.

Contacta’ns

Vols llogar algun dels espais que t’ofereix Cal Figarot? Posa’t en contacte amb nosaltres amb el formulari que tens a continuació i informa’ns del tipus d’acte que vols realitzar i l’espai que t’interessa llogar. Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible!