Els Castellers de Vilafranca enceten la San Francisco Catalan Week amb castells de set

Els Verds han actuat a la Universitat de Berkeley i l’Ajuntament de San FranciscoEls Castellers de Vilafranca han fet aquest dimarts les primeres actuacions del seu viatge a San Francisco, a Califòrnia. Al matí, la delegació dels 180 castellers que s’han desplaçat als Estats Units han actuat a la Universitat de Berkeley, on hi han fet diversos castells de set: el 3d7, el 5d7, td7, el 4d7 amb l’agulla i el 10d7. També han descarregat un pilar de cinc i quatre pilars de quatre.

A primera hora, un dels castellers, David Miret, ha fet una conferència en una de les sales principals de la Universitat per explicar el fet casteller als alumnes que s’han acostat a conèixer la colla. A més, els Castellers de Vilafranca també han fet un breu taller de castells.

A la tarda, els Castellers de Vilafranca han actuat davant l’Ajuntament de San Francisco, on hi han descarregat el 4d7 amb l’agulla, la td7, 10d7 i un pilar de 5.

Aquest dimecres, els Verds actuaran a les bodegues de Torres a Marimar Estate, a la regió de Sonoma. A la tarda, aniran a fer castells a la Baker Beach, a San Francisco, a tocar del Golden Gate.

Deixa un comentari