Han actuat a diverses poblacions del territori basc, com ara Aretxabaleta, Portugalete, Hondarribia i Bilbao

Els Castellers de Vilafranca han viatjat aquest divendres a Euskadi, on han portat el fet casteller a diverses poblacions del territori. Aquesta ha sigut una oportunitat de portar i mostrar la centenària i espectacular tradició que són els castells, on han fet partícips al conjunt de la seva població d’aquest acte de cultura popular catalana.

Els Verds han fet diferents parades, on divendres a la tarda van actuar a la població d’Aretxabaleta, municipi de Guipúscoa. L’endemà dissabte, van fer doblet, on al migdia van estar a Portugalete i a la tarda a Hondarribia. Per acabar, el diumenge van actuar davant el museu Guggenheim, a Bilbao, on ha sigut el primer cop on s’hi ha actuat.

Aquesta expedició ha comptat amb una representació de 230 castellers i castelleres, on s’hi han aixecat castells de set i vuit pisos.