Els verds participaran a la San Francisco Catalan Week

Del 7 al 14 d’octubre portaran els castells a la zona de la badia de San Francisco.

El proper dilluns 7 d’octubre una expedició de 184 castellers viatjarà als Estats Units per participar a la primera San Francisco Catalan Week. Una setmana catalana organitzada conjuntament amb el Casal Català Bay Area i del Nord Califòrnia que portarà els castells per primer cop a la costa oest dels Estats Units d’Amèrica.

Des de les Bodegues Marimar Estate de la família Torres, fins a les més prestigioses universtiats de la zona podràn viure la cultura de catalana de la mà dels Castellers de Vilafranca.

Els verds des que el 1973 actuessin a París han realitzan més de 180 actuacions fora del país, però aquesta és tot just sisena ocasió que els Castellers de Vilafranca porten els castells fora d’Europa, després de les expedicions a Santiago de Xile (2008), Valparaíso (2010), Mumbai (2011), Nova York (2012) i Xangai (2015). Aquí podeu veure el detall de totes les actuacions internacionals efectuades per la colla.

L’expedició compta el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, la Generaliat de Catalunya, Família Torres, l’Agència Catalana de Turisme, Autocars Penedès, a banda dels patrocinadors habituals de la colla: La Xarxa, DO Penedès, Banc de Sabadell, Obra Social ‘La Caixa’, Oriol Rossell, Vallformosa, Família Torres, Àltima, El Bandarra, Construccions Munné, Cal Blay, Mas Tinell i Sia Biosca.

Tota la informació referent a la setmana catalana pot consultar-se aquí:

 

+SAN FRANCISCO CATALAN WEEK

Deixa un comentari