Serà en un gran concert el 20 de maig, juntament amb Banda Neon i la Cara B

D’aquí poc més d’un mes arribarà un dels grans actes que els Castellers de Vilafranca han organitzat aquesta temporada per celebrar els 75 anys d’història de la colla. Es tracta del gran concert, gratuït, que es farà el proper dissabte 20 de maig, a partir de dos quarts d’11 de la nit a l’aparcament del camp de futbol de l’Espirall, a Vilafranca del Penedès.

Els caps de cartell seran un dels grups que actualment encapçala l’escenari musical català, The Tyets. Ells seran els primers en actuar i, a continuació, ho farà el grup de versions Banda Neon. El final de festa el posaran els vilafranquins la Cara B.

The Tyets

El segon disc dels The Tyets “Èpic Solete” els ha acabant consolidant com el grup del moment a casa nostra. Els singles virals i premiats “De l’1 al què”, “Bailoteo” o la seva sardana-reggaeton “Coti x Coti” van ser el preludi perfecte per un disc que va entrar directament al TOP 10 a nivell estatal dels discos més escoltats del moment, una fita a l’abast de ben pocs.

Abans ja havien fet les delícies del públic amb temes tant mítics com “Hamaking”, “Menorca”, “Amics, tiets i coneguts” amb Els Amics de les Arts, “La dels Manolos” amb Los Manolos o el seu primer hit “RRHH (Tinc una Casa)”. I així fent passets s’han anat posicionant com un dels grups imprescindibles de l’escena catalana.

Esgotant entrades per allà on passen i omplint les places d’arreu del país, el directe dels The Tyets és fresc, alegre i festiu. Un oasi enmig de la quotidianitat i del nostre dia a dia on celebrar un estiu etern i la sort que és que estiguem vius.