Els Castellers de Vilafranca començaran l’activitat castellera a Cal Figarot amb l’Escola de Castells. Serà cada divendres, del 17 de febrer al 10 de març

Un any més, els Castellers de Vilafranca comencen l’activitat castellera de la colla amb l’Escola de Castells, uns tallers adreçats a nens i nenes d’entre 3 i 14 anys que vulguin aprendre a fer castells.

Després de l’organitzada per Nadal, ara la colla hi torna, com a tret d’inici de la pretemporada castellera. Són uns tallers que organitza l’equip de canalla de la colla. L’objectiu és que d’una forma amena i lúdica, els participants apreguin què són els castells i la tècnica bàsica per pujar.

En aquesta ocasió, l’Escola de Castells serà els divendres 17 i 24 de febrer i 3 i 10 de març, de 20h a 21h. Les inscripcions ja estan obertes a canalla@castellersdevilafranca.cat.