Els Castellers de Vilafranca també atorguen el premi de Fidelitat Castellera a La Xarxa de Televisions Local

Els Castellers de Vilafranca han donat a conèixer els guanyadors de la 50a edició consecutiva dels premis ‘Casteller de Soca-rel’, un reconeixement dedicat a membres de la colla que han tingut una trajectòria destacada dins l’entitat. Sens dubte, és un dels premis castellers amb més tradició i història. Aquest any, l’equip directiu dels Castellers de Vilafranca ha decidit que els premis ‘Soca-rel’ siguin per Pere Figueras, Aleix Masana i Àngel Grau.

Pere Figueras va entrar a la colla el 1987. És un casteller incondicional del peu, dels que sempre estan allà sota passi el que passi. Aleix Massana va entrar a la colla el 1994. Kintillu fins el moll de l’òs ha estat cap de pinyes i ara també pot dir que és l’únic primeres mans per darrere d’un castell amb puntals. Àngel Grau va entrar a la colla el 1985, de petit, va ser canalla de la colla i ara és un fixe als folres i manilles. També ha format part d’algunes tècniques i ha estat cap de canalla. Fill, germà i pare de castellers, serà el quart Soca-rel de la família. 

Per altra banda, el premi de Fidelitat Castellera ha estat atorgat La Xarxa de Televisions Locals per col·laborar des de fa temps amb la colla. Pel seu suport incondicional, pel seguiment setmanal que fa del fet casteller en diferents programes i per mantenir, quan més falta fa, les retransmissions castelleres en directe.