A 12 dies pel Concurs de Castells, els Castellers de Vilafranca engeguen una campanya per fer una crida a l’afició vilafranquina, penedesenca i d’arreu del país per acompanyar-los a plaça i fer pinya. Aquesta setmana, la campanya ha començat amb el lema “Ens faltes tu”, i continuarà la setmana que ve amb el lema “Tornar a guanyar”. L’han presentat aquest dimecres 21 de setembre en roda de premsa. La campanya inclou tant material gràfic, com material audiovisual.

De cara a tota l’afició que vulgui acompanyar la colla, a l’assaig de dimecres que ve, 28 de setembre, es repartiran samarretes verdes. La colla també demana que els donin un cop de mà a l’assaig especial de divendres 30 de setembre. A més, el 2 d’octubre totes aquestes persones també podran anar a Tarragona amb els autocars de la colla, que sortiran des de Cal Figarot a dos quarts de 8 del matí.

Aquest dimecres a la tarda, el cap de colla dels Castellers de Vilafranca, Sisco Benet, també ha explicat els castells que preparen de cara al Concurs. Benet ha assegurat que el ventall és molt ampli. Les intencions passen pels castells de 10 i un castell net, però la colla també treballa els castells amb agulla.

Aquest diumenge, diada de Sant Miquel

Abans del Concurs, aquest diumenge 25 de setembre, els Castellers de Vilafranca organitzen la diada de Sant Miquel, en honor al patró de la colla. Serà a les 12 del migdia a la Plaça de la Constitució i també hi participaran els Moixiganguers d’Igualada. En cas de pluja, la colla farà un assaig a Cal Figarot.