Els Castellers de Vilafranca fan una actuació de màxims a la diada de Sant Fèlix, en la qual planten quatre Gamma Extra, fita històrica després de l’aturada del món casteller després de la pandèmia de la Covid-19. 

Els Castellers de Vilafranca han obert la diada amb un 3d10fm que s’ha carregat, però que després dels tres passos de l’enxaneta s’ha trencat. Pocs es pensaven poder veure castells de Gamma Extra, i menys de 10 pisos el Sant Fèlix de la represa. A segona ronda ha estat el torn del 5d9f, castell que la colla ja va descarregar a la diada Del Catllar, el cap de setmana previ a Festa Major. Així doncs, el cinc ha pujat amb serenor i s’ha descarregat amb tranquil·litat.

Tercer Gamma Extra de la jornada: la torre de 9 amb folre i manilles, segon castell emmanillat per part dels verds. Els de Vilafranca han tornat a plantar un peu digne de Sant Fèlix i han carregat el castell, que s’ha enfonsat quan la canalla ja era fora. Tot i les caigudes, els de la camisa verda han aguantat fins al pilar, per descarregar un nou pilar de 8 amb folre i manilles, tercer descarregat de la temporada i que remunta cap al sisè Gamma Extra de la seva temporada.