Els Castellers de Vilafranca assagen dimarts i dijous per preparar les actuacions del Catllar, l’Arboç, que empalmarà amb Festa Major de Vilafranca i Sant Fèlix

Els Castellers de Vilafranca es preparen per cinc dies d’actuacions seguits. Dissabte serà el torn de l’actuació al Catllar, diumenge, l’esperada cita a l’Arboç, i a partir de dilluns encararan les diades festamajorenques.

Sempre amb el focus a Sant Fèlix, els de verd assagen aquesta setmana dimarts i dijous, per tal de preparar castells de Gamma Extra. El típic assaig especial a la Plaça de la Vila, previ a la diada de Sant Fèlix, enguany se celebrà dijous dia 25 d’agost, per deixar divendres 26 de descans als castellers i castelleres, i així encarar l’intens cap de setmana.

Pel que fa als actes socials de la colla, aquest dimarts a la tarda s’ha celebrat l’acte d’inauguració de les noves plaques commemoratives. A més, s’ha celebrat sorteig de l’ordre d’actuació de la diada de Sant Fèlix, que ha determinat que els verds encetaran el Sant Fèlix de la represaI per acabar la jornada, s’ha celebrat el penúltim assaig general abans de la Festa Major.

El dimecres 24 d’agost els verds actuaran al Camp Nou! Serà en el partit del FC Barcelona contra el Manchester City, un partit solidari per recaptar fons per la investigació contra l’ELA.

Un dels actes previs a Festa Major és el Bateig Casteller. Serà el dia 28 d’agost a les 19h. Totes les persones interessades en participar-hi cal que ens enviïn un correu electrònic a social@castellersdevilafranca.cat, indicant el nom del nen o nena, la seva edat, i el nom del padrí o padrina.

A més, la mateixa tarda, a les 18 h, els Castellers de Vilafranca també celebraran el Berenar de veterans i, alhora, es farà una sessió d’estiraments a la Nau per recuperar físicament de la intensitat dels dies vinents.