Els Castellers de Vilafranca han actuat en dues ocasions aquest cap de setmana. Han descarregat per primer cop des de la represa la td9fm i han fet proves del 3d10 a l’actuació a Cal Figarot.

Els Castellers de Vilafranca han actuat aquest cap de setmana en dues ocasions; a Vilafranca i a la Bisbal del Penedès.

En primer lloc, han actuat a casa, davant del seu local de Cal Figarot, on han descarregat el 3d9f, el 4d9f, la td8f i el pd7f. Acompanyats dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Castellers de la Vila de Gràcia, els de verd, han aprofitat l’actuació per a fer la primera prova de la temporada de 3d10fm, que ha pujat amb serenor fins al pis de sisens.

Dilluns dia 15, dia festiu, els de Vilafranca s’han desplaçat fins La Bisbal del Penedès per a actuar juntament amb la colla local dels Bous de la Bisbal i les dues colles vallenques.

A la Bisbal els Verds han completat una bona actuació amb els 3 i 4 de 9 amb folre, però i han descarregat la primera td9fm des de la represa de l’activitat castellera. Els Verds volien acabar la diada amb el pilar de 8 amb folre i manilles, però aquest finalment es va trencar tot just abans que l’enxaneta fes l’aleta.

Els Castellers de Vilafranca tenen la següent actuació el dissabte 20 d’agost a Cal Figarot. Abans, els Verds seguiran assajant com és habitual els dilluns (20.00 h), dimecres (20.30 h) i divendres (21.30 h), i fan una crida a tota l’afició vilafranquina a venir i donar un cop de mà a les pinyes.