Els Castellers de Vilafranca han actuat aquest cap de setmana a Tarragona, on han descarregat el pd8fm

Els Castellers de Vilafranca han actuat al 50è aniversari dels Xiquets de Tarragona. Els verds han descarregat a primera ronda el primer 4d9f descarregat des de la represa de l’activitat castellera. Els de Vilafranca han seguit la diada amb el 3d9f, primer que descarreguen en tota la temporada, i també han completat amb solvència el 4d8a.

Amb l’eufòria pels primers castells de 9 descarregats, els Castellers de Vilafranca han tancat la diada del Pla de la Seu amb èxit. Han portat a plaça el primer Gamma Extra des de l’aturada per la pandèmia, l’any 2019. Un pilar de 8 amb folre i manilles ferm, que completa així la millor actuació des de la represa castellera.

Els Verds han actuat com a convidats dels Xiquets de Tarragona juntament a la colla Jove dels Xiquets de Valls i Nens del Vendrell.

Els Castellers de Vilafranca tenen la següent actuació el dissabte 9 de juliol a Altafulla. Abans, els Verds seguiran assajant com és habitual els dilluns (20.00 h), dimecres (20.30 h) i divendres (21.30 h).