Els Castellers de Vilafranca tornen a fer una actuació en un indret emblemàtic de l’Alt Penedès per reivindicar el territori i explicar arreu d’on són.

Com ja ha passat en d’altres ocasions, els Castellers de Vilafranca han tornat a fer una actuació per reivindicar la seva comarca, l’Alt Penedès. Aquest cop, l’espai escollit ha estat el Castell d’Olèrdola, un conjunt arqueològic que forma part del Museu d’Arqueologia de Catalunya. De fet, l’any passat s’hi va celebrar el centenari de l’inici de les seves excavacions.

Els de Cal Figarot hi van alçar diversos castells en espais diferents del conjunt arqueològic. Hi van descarregar el 4 de 7, el 4 de 8, el 5 de 7, la torre de 7 i un vano de 5.

En aquest enllaç trobareu fotografies de l’actuació.

La propera actuació dels Castellers de Vilafranca serà diumenge 8 de maig a l’Aniversari dels Castellers de Sants. La diada serà a dos quarts de 12 del migdia a la Plaça Bonet i Muixí, juntament amb els amfitrions, els Castellers de Sants, i els Xiquets de Tarragona.

 

Fotografies de Xavi Vicente (Castellers de Vilafranca)