Serà els propers divendres 22 i 29 d’abril i 6 i 13 de maig, de 20h a 20:45h a la seu de la colla, Cal Figarot.

Ja amb la temporada castellera en marxa, els Castellers de Vilafranca organitzen una nova Escola de Castells. Com ja van fer durant les vacances de Nadal, es tracta d’un espai obert a tots els nens i nenes d’entre 3 i 14 anys que vulguin aprendre a fer castells.

Les sessions de l’Escola de Castells estaran conduïdes per l’equip de canalla de la colla. En elles se’ls ensenyarà els trets distintius dels castells, les posicions de la canalla i la tècnica bàsica de fer castells.

L’Escola de Castells d’aquesta primavera comptarà amb 4 sessions. Començarà el primer divendres després de Setmana Santa, el 22 d’abril, i s’allargarà fins el divendres previ a les Fires de Maig, el 13 de maig.

*Per qualsevol dubte, aclariment o petició de declaracions d’alguns dels responsables de la colla o de la canalla, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.