Els de Vilafranca faran un assaig aquest divendres per preparar l’actuació a la trobada de colles castelleres de diumenge.

Els Castellers de Vilafranca participaran diumenge que ve, 30 de gener, a la trobada de colles castelleres de les Decennals de Valls. Aquesta serà la primera actuació dels vilafranquins d’aquest any. Per preparar-la, la colla farà un assaig previ aquest divendres dia 28.
Per la situació pandèmica, els de Cal Figarot han adaptat i endurit el protocol sanitari de la colla. Tan abans de l’assaig com de l’actuació, es faran testos d’antígens a tots els castellers i castelleres que hi participin. A més, hauran de portar mascareta FFP2 en tot moment.
En l’última ocasió que els Castellers de Vilafranca van participar a les Decennals de Valls, l’any 2011, la colla hi va descarregar la torre de 8 amb folre i el pilar de 5.