Els tallers seran els dies 27 de desembre i 3 de gener a Cal Figarot i el 30 de desembre al Parc Nadalenc Esportiu de Santa Margarida i els Monjos

Durant les properes setmanes, i coincidint amb les vacances de Nadal, els Castellers de Vilafranca organitzaran una escola de castells per nens i nenes d’entre 3 i 14 anys. En total, seran tres tallers: dos a Cal Figarot els dies 27 de desembre i 3 de gener de dos quarts de 6 a 7 de la tarda, i un altre al Parc Nadalenc Esportiu de Santa Margarida i els Monjos, que serà el dia 30 de desembre de 5 de la tarda a 8 del vespre.

L’escola de castells s’adreça a nens i nenes d’entre 3 i 14 anys que tinguin ganes de provar i aprendre a fer castells. Per participar-hi, cal inscriure’s prèviament a canalla@castellersdevilafranca.cat.

La colla vilafranquina, habitualment organitzava tallers com aquests a principis d’any, just abans de començar els assaigs a tota la colla. En aquesta ocasió, i arran de l’aturada de més d’un any i mig de l’activitat castellera per la pandèmia, han decidit avançar-ho.