Dilluns que ve, els Castellers de Vilafranca organitzen la XXXIV Diada de Tots Sants amb les colles habituals els últims anys

Els Castellers de Vilafranca, els Xiquets de Tarragona, els Castellers de Sants i els Capgrossos de Mataró actuaran dilluns que ve a la Diada de Tots Sants. Després d’un any en blanc per la pandèmia, els vilafranquins organitzen de nou la diada de la colla.

En un sorteig celebrat aquest dilluns al vespre a la seu dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot, l’ordre d’actuació serà el següent: Castellers de Vilafranca, Castellers de Sants, Xiquets de Tarragona i Capgrossos de Mataró. En declaracions als mitjans, el cap de colla dels Verds, Sisco Benet, ha explicat que en els assaigs que queden aquesta setmana continuaran treballant per poder portar a plaça el 3 de 9 amb folre. “Fem el que ens demana la colla i la colla en té ganes. La colla i la plaça ens demana el 3 de 9 amb folre. Queden tres assaigs per preparar-lo”, ha dit.

Com en els altres anys, la jornada de Tots Sants començarà a les 9 del matí, amb les Matinades pels carrers de Vilafranca. A dos quarts de 10 a Cal Figarot, s’hi farà un esmorzar pels castellers i castelleres i a les 11 del matí hi haurà la trobada de les colles a la Plaça Jaume I. La diada serà a la Plaça de la Vila a les 12 del migdia.