Els verds han descarregat el 5 de 7, el 4 de 8, el 4 de 7 amb l’agulla, dos pilars de 5 simultanis i 4 pilars de 4 a la diada del Mercadal de Reus

Aquest diumenge 3 d’octubre els Castellers de Vilafranca han tornat a compartir plaça a la diada del Mercadal amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Capgrossos de Mataró, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Xiquets de Reus.

La diada castellera, que ha començat a les 13h amb l’habitual Cant dels Segadors a toc de gralles, ha constat de dues rondes simultànies i una en solitari que els verds han aprofitat per descarregar el carro gros. Es tracta, doncs, del primer castell de 8 descarregat de la represa.

Aquest proper cap de setmana els Castellers de Vilafranca actuaran a La Granada en el marc de la Festa del Most amb l’objectiu de seguir treballant per fer una gran diada de Tots Sants.