Els verds comparteixen plaça per primer cop des de la pandèmia i descarreguen el 4 de 7, el 5 de 7, el 4 de 7 amb agulla, el 3 de 7, dos pilars de 5 simultanis i sis pilars de 4.

 

Aquest diumenge 26 de setembre els Castellers de Vilafranca han tornat a compartir plaça amb una altra colla, els Moixiganguers d’Igualada, després de gairebé dos anys, i ha estat en la diada dedicada al seu patró.

En la missa en honor a Sant Miquel, els Castellers de Vilafranca han descarregat un pilar de cinc davant de l’altar de la Basílica de Santa Maria. Seguidament, els verds i Moixiganguers d’Igualada han realitzat una actuació conjunta en la qual els Castellers de Vilafranca han descarregat el 4 de 7, el 5 de 7, el 4 de 7 amb agulla, el 3 de 7, dos pilars de 5 simultanis i sis pilars de 4.

Aquest proper cap de setmana els Castellers de Vilafranca actuaran a Reus per continuar amb la preparació de cara a la diada de Tots Sants.