Els Castellers de Vilafranca i el Cineclub Vilafranca organitzen un estiu més les sessions de cinema a la fresca, que s’allargaran durant el juliol i l’agost

 

Un estiu més, els Castellers de Vilafranca i el Cineclub Vilafranca tornen a unir forces per organitzar les sessions de cinema a la fresca. Seran els dijous 8 i 22 de juliol i els 5 i 19 d’agost a les 22h.

La primera sessió de cinema a la fresca serà aquest dijous 8 de juliol, amb la projecció de “Todo pasa en Tel Aviv”. El dia 22 serà el torn per “Una obra maestra”; el dia 5 d’agost, “Monsieur”; i, per últim, el 19 d’agost, “The Gentleman: los señores de la mafia”.

Per qüestions d’aforament i mesures de seguretat per la pandèmia de Covid-19, és imprescindible apuntar-s’hi mitjançant un correu electrònic a social@castellersdevilafranca.cat. Com cada any, hi haurà sistema de taquilla inversa.

Tastos de vins

Aquest estiu, els Castellers de Vilafranca també organitzaran diverses sessions de tast de vins. La primera serà dijous 15 de juliol a les 20h a càrrec de Dani Nogué, del celler Entre Vinyes, dels Cellers Azul i Garanza i de Dit Celler, amb vins del Penedès, del Priorat i Navarra. Les inscripcions també s’hauran de fer a social@castellersdevilafranca.cat.