Els Castellers de Vilafranca reactiven l’activitat social de la colla amb un concert-vermut enmarcat dins dels actes del Dia de l’Associacionisme Cultural

Aquest diumenge a les 12 del migdia els Castellers de Vilafranca organitzen a la seva seu social, Cal Figarot, un concert-vermut amb ‘Els de Darrere’, un grup de joves grallers molt vinculats a la colla. Serà el primer acte del seguit que la colla organitzarà al llarg de tot l’estiu, que inclouran altres concerts i les ja habituals sessions de tast de vins i de cinema a la fresca.
Aquest primer concert s’enmarca dins dels actes del Dia de l’Associacionisme Cultural. Pels Castellers de Vilafranca significa la represa dels actes socials de la colla després de mesos molt durs, amb l’activitat de la colla completament paralitzada. Com en els concerts que ja es van organitzar l’estiu passat, el públic haurà de complir en tot moment les mesures de prevenció de la Covid-19 i haurà d’estar assegut. Per això, és necessari reservar taula al restaurant del Cal Figarot (93 002 66 41).