Des de dijous 15 d’abril, la seu social dels Castellers de Vilafranca és un dels centres de vacunació de la zona.

La seu social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot, és des de mitjans d’abril un dels punts de vacunació oberts a tot el país, dins la campanya de vacunació massiva per la pandèmia de la Covid-19. La colla vilafranquina ha cedit l’espai al Servei Català de la Salut per desenvolupar aquesta tasca.  i posar el seu granet de sorra en acabar com més aviat millor amb la crisi sanitària, econòmica i social.
La vacunació a Cal Figarot ha començat per la franja de les persones d’entre 60 i 69 anys. L’entrada es fa pel carrer de Sant Antoni, que dona accés directe a la nau, i la sortida es fa pel carrer General Prim. Les vacunacions es fan a la Sala Oriol Rossell. El circuit per on passen les persones que s’han de vacunar està organitzat de tal manera que no impossibilita el desenvolupament de la resta d’activitats que es desenvolupen i es podem arribar a desenvolupar en els propers mesos a Cal Figarot.
Com sempre, els Castellers de Vilafranca som al costat del país, per posar el nostre granet de sorra en l’objectiu compartit d’acabar com més aviat millor amb la pandèmia i la crisi sanitària, social i econòmica que se’n deriva.