Els Castellers de Vilafranca organitzen quatre concerts al llarg dels mesos de desembre i gener

Amb la voluntat de dinamitzar el local de la colla, Cal Figarot, els Castellers de Vilafranca i Cal Blay organitzen diversos concerts al llargs dels dos propers mesos. El primer serà aquest dissabte, 12 de desembre, a dos quarts de 8 del vespre. Serà amb Carles Belda i Marc Serrats, que portaran a Vilafranca l’espectacle ‘Dos Pardalets’.
Els propers concerts seran diumenge 20 de desembre, a les 12 del migdia, ‘Nocturns i Diamants. Coloma Bertran convida JU.’; dissabte 16 de gener, a dos quarts de 8 del vespre, ‘Gaya’, amb Heura Gaya i Abel Serra; i diumenge 31 de gener, també a les 12 del migdia, amb Alba Careta i Jofre Fité.
Els concerts compliran en tot moment amb els protocols de seguretat i respectaran l’aforament màxim permès en cada moment. Demanem al públic que sempre estigui assegut i mentre no consumeixi, porti la mascareta posada.