Aquest cap de setmana només es manté el debat amb els caps de colla, dissabte a les 7 de la tarda en directe pel canal de Youtube de la colla

Arran de les últimes mesures per frenar els contagis de coronavirus aprovades pel govern de la Generalitat i el confinament municipal d’aquest cap de setmana, els Castellers de Vilafranca ajornen els actes culturals previstos per aquest cap de setmana. Tots ells, com la presentació del llibre ‘Breu història dels castells i la muixeranga als Països Catalans’ de Jordi Betran o la projecció del documental ‘Concurs 1970. Desafiament Nens-Vella, entre d’altres, es posposen per més endavant, quan la situació de la pandèmia ho permeti.

Sí que es manté és el debat entre els caps de colla de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves Xiquets de Valls, els Minyons de Terrassa, els Castellers de Vilafranca, i a l’espera de confirmació de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, degut a les noves restriccions. Serà dissante a les 7 de la tarda en format telemàtic. Com estava previst, el moderarà la periodista Judit Benages i es podrà seguir en directe pel canal de Youtube de la colla.