Els Verds han organitzat un seguit d’activitats per celebrar la diada del patró de la colla malgrat el context sanitari.

Els propers 26, 27 i 29 de setembre els Castellers de Vilafranca celebraran Sant Miquel, patró de la colla vilafranquina. Malgrat la crisi sanitària, els Verds han organitzat un seguit d’actes al voltant d’aquest dia tan assenyalat per la colla castellera.

Dissabte 26 de setembre, a les 21h del vespre, tindrà lloc a Cal Figarot un concert amb el grup de grallers “Els de darrere”. L’aforament serà limitat fins a omplir les taules i cadires de Cal Figarot.

L’endemà, diumenge 27 de setembre, se celebrarà l’entrega de premis del Certamen literari de la colla. L’acte tindrà lloc a les 12h del migdia, també a la seu social dels Castellers de Vilafranca.

Per acabar, dimarts 29 de setembre a les 20h del vespre se celebrarà una missa en honor a Sant Miquel a la Basílica de Santa Maria. Serà en aquest acte litúrgic quan es farà pública l’estampa de Sant Miquel.

A més a més, durant aquest cap de setmana la seu social dels Verds estarà oberta al públic en el marc d’”Obrim Vilafranca”, una experiència que mostra el patrimoni cultural de Vilafranca que sovint passa desapercebut, ja que no acostuma a estar disponible per al públic. Així doncs, Cal Figarot estarà obert també dissabte 26 de 17h a 21h i diumenge 27 de 10h a 14h. Les visites seran guiades i farà falta reserva prèvia a través de la web de Turisme de Vilafranca.