El cap de colla i president de l’entitat tanquen la seva etapa al capdavant de la colla i ara l’assemblea extraordinària de dissabte ratificarà el nou equip directiu

Els Castellers Vilafranca tanquen el mandat de 4 anys liderat per Toni Bach (cap de colla) i Joan Badell (president) al capdavant de la colla penedesenca. En una assemblea celebrada aquest passat dissabte a Cal Figarot, la seu social dels Verds, els socis de l’entitat van aprovar per unanimitat la gestió del fins ara equip directiu. En aquesta assemblea, on hi van participar uns 200 socis de la colla, l’equip directiu també va fer un repàs dels quatre anys de mandat que aquell dia tancàven Bach i Badell.

Des dels 2016 quan van agafar les regnes de l’entitat, de mitjana, els Castellers de Vilafranca han fet 8 castells de deu o nets cada any i 28 castells de Gamma Extra per temporada. Han augmentat substancialment els ingressos per actuacions i s’han fet socis 320 persones durant el mandat. A més, en aquests darrers 4 anys, els Verds han passat de tres a tretze patrocinadors regulars que donen suport econòmic a la colla. Els vilafranquins també han augmentat un 164% els seus seguidors a les xarxes socials, arribant als 144.000.

Aquest proper dissabte dia 8 de febrer, els Castellers de Vilafranca tornaran a reunir-se en Assemblea -en aquest cas extraordinària- per ratificar el nou equip de castellers i castelleres que dirigiran la colla en els propers quatre anys. Només s’ha presentat una sola candidatura, encapçalada per Francesc Benet (com a cap de colla) i Carles Mata (com a president). L’assemblea començarà a Cal Figarot a les cinc de la tarda.