Els Castellers de Vilafranca han tingut dues actuacions en una setmana: dimecres van actuar a la Bisbal del Penedès i dissabte a les festes de Gràcia.

L’actuació a La Bisbal va comptar amb la participació de la Colla Castellera de la Bisbal del Penedès, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls.

Els Castellers de Vilafranca van completar l’actuació amb un tres de 9 amb folre, un quatre de 9 amb folre i la tercera torre de 9 amb folre i manilles de la temoporada dels verds. Finalment, a la ronda de pilars van poder carregar el pilar de 7 i van acabar l’actuació amb pilars de 4.

Després de la setmana de vacances castelleres, els verds van sortir de l’actuació amb molt bones sensacions per encarar el tram més important de la temporada verda.

Dos dies després, els Castellers de Vilafranca van anar a actuar a les festes de Gràcia on, malauadament només hi van poder carregar un quatre de 9 amb folre, ja que l’actuació es va haver de suspendre per problemes de falta d’equip sanitari disponible.

La següents actuacions són la d’El Catllar i L’Arboç, dues actuacions molt importants, ja que són les últimes abans de la Festa Major de Vilafranca, és a dir, de la diada de Sant Fèlix. El Catllar: dissabte a les 18h. L’Arboç: 13h.