Els Castellers de Vilafranca participaran en la inauguració que aquest dimarts 27 d’agost tindrà lloc a Sant Joan Despí, en l’estrena del nou estadi del Futbol Club Barcelona, on jugarà a partir d’ara el filial del Barça, l’equip femení i el juvenil. S’anomenarà Johan Cruyff Stadium i substituirà l’actual Miniestadi.

Els Verds actuaran en la cerimònia de presentació d’aquest nou estadi del club, que tindrà un gran ressò mediàtic, ja que mitjans de tot l’Estat i d’arreu del món n’estaran pendents.

A continuació, la delegació de cent castellers es dirigirà cap a Vilafranca per participar en l’assaig general que els Verds faran a partir de les 21.30h, l’últim abans de Festa Major.

Per participar en l’actuació al Johan Cruyff Stadium, caldrà apuntar-se a les llistes que a partir d’aquest divendres es penjaran a Cal Figarot. Els autocars sortiran dimarts, a les set de la tarda, des de l’estació de busos.