Els Castellers de Vilafranca han actuat aquest dissabte a Vilanova i la Geltrú en motiu de la diada de les Neus, on hi han pogut carregar el primer tres de 10 amb folre i manilles de la temporada.

L’actuació comptava amb la participació dels Bordegassos de Vilanova i la colla Jove de Tarragona.

Els verds han iniciat la diada descarregant la seva segona td9fm de la temporada. En segona ronda han carregat el tres de 10 amb folre i manillesque ja havien portat durant els últims tres anys en aquesta mateixa plaça. Seguidament, han descarregat el 4d9f i per acabar, han descarregat un magnífic pilar de 7 amb folre. Després de la ronda de pilars, han fet 6 pilars de 4 per tancar l’actuació.

Amb aquesta actuació els verds es posen en primera posició en el rànquing casteller de la temporada, fent així la millor actuació de la temporada dels verds i de la resta de colles.

Els verds encaren ara una setmana de vacances castelleres i de descans per preparar-se i agafar forces per l’agost que els hi espera, ple de diades castelleres molt importants.

La següent actuació és a La Bisbal el dia 15 d’agost a dos quarts d’una del migdia (12:30h). Per preparar aquesta gran fita, els Castellers de Vilafranca assajaran dilluns 13 (20h) i dimarts 14 (20h).