Els Castellers de Vilafranca han actuat aquest dissabte a Tarragona a la diada del Pla de la Seu i han descarregat el primer doblet de 9 i pilar de 7 amb  de la temporada. A més, diumenge han inagurat la remodelació de Cal Figarot amb castells de 8.

L’actuació de dissabte comptava amb la participació dels Xiquets de Tarragona i Castellers de Sants.

Els verds han iniciat la diada del Pla de la Seu descarregant el 3d9f, tercer d’aquest any, seguit del primer 4d9f de la temporada verdai una torre de 8 amb folre.
Finalment, han acabat l’actuació amb un pilar de 7, també el primer de la temporada i completament novell i cinc pilars de 4.

Diumenge, a la inauguració de la remodelació de Cal Figarot, els verds han descarregat el 3d8, el 4d8, la torre de vuit amb folre, segona del cap de setmana, el 5d7 i el 4d7a. Per acabar han coronat i descarregat el pilar de 6 i, aprofitant l’ocasió han fet una prova de 3d10 amb folre i manilles fins a quints.

La propera actuació serà a Altafulla, a la Diada de les Cultures dissabte 13 de juliol a les 18:00h. Aquesta setmana els assajos segueixen per poder encarar les properes diades amb el mateix èxit que aquest cap de setmana.