Els Castellers de Vilafranca han actuat aquest cap de setmana a Lloret de Mar, on abans de començar l’actuació, s’ha realitzat la inauguració de la placa commemorativa del primer castell de nou descarregat a la comarca de la Selva; el tres de 9 amb folre que els verds van descarregar l’any 2018.

L’actuació comptava amb la participació dels Marrecs de Salt i la Colla dels Castellers de l’Alt Maresme.

Els verds han iniciat la diada descarregant el 4de8, seguit d’un 3de8 i una torre de 8 amb folre, la segona de la temporada que ha descarregat la colla. Finalment, han acabat l’actuació amb un pilar de 6 i quatre pilars de 4.

La setmana vinent la colla inicia els assajos del mes de juliol. És per això que, corresponent a l’increment del nivell de les diades que s’aproximen, els verds posen importància en l’assistència de tots els membres de la colla als assajos, per emprendre amb força aquest tram.

Assajos: dilluns (20:00h), dimecres (20:00h) i divendres (21:30h).