La quadratura del cercle

Com “quadrar” castells, perquè siguin “rodons”, aquesta ambivalència és la que moltes persones malaltes amb diagnòstic de Trastorns Alimentaris tenen respecte al seu cos i a la dificultat per entendre’l , entendre’s a elles mateixes i fer-se entendre pels altres.

 

Des de la unitat de trastorns alimentaris de l’Hospital de Sant Joan de Déu s’ha detectat de fa temps un increment d’adolescents amb Trastorns Alimentaris  vinculades al món dels castells.

 

Així doncs, els Castellers de Vilafranca acullen el dia 20 de juny de 2019 una xerrada sobre els Trastorns Alimentaris i els castells. La xerrada tindrà lloc a Cal Figarot a les 20.00h i serà dirigida per Jordi Joanico, casteller i Pedagog i Educador Social a la Unitat de Trastorns Alimentaris de l’Hospital de Sant Joan de Déu.

 

És una proposta adreçada a pares i mares de canalla, a les tècniques i tècnics de la Colla i a qualsevol casteller/a major de 16 anys.