Els Castellers de Vilafranca i el celler penedesenc Vallformosa han signat un acord de col·laboració per a les temporades vinents, amb l’objectiu de teixir una relació entre les dues entitats. La colla vilafranquina i l’empresa comparteixen valors i maneres de treballar, com l’esforç o el treball en equip.

Aquest dilluns, el president dels Castellecrs de Vilafranca, Joan Badell i la CEO de Vallformosa, Marta Vidal, han escenificat l’acord i han destacat que es tracta d’un conveni que de ben segur els permetrà organitzar activitats conjuntament, així com enfortir els vincles en el territori. En una roda de premsa a la seu social dels Verds, a Cal Figarot, Badell recordava que la colla ha crescut molt en els últims anys i que, per tant, era important ampliar el nombre d’empreses patrocinadores que col·laboren amb els de la camisa verda.

Per la seva banda, des del celler destaquen que la qualitat i l’excel·lència dels Castellers de Vilafranca és un dels valors que comparteixen i admiren a Vallformosa i destacava l’aposta que fa el celler pel territori penedesenc. De fet, considera que l’acord amb els Verds ho demostra.

Amb aquest conveni, el logotip de Vallformosa apareixerà en totes les comunicacions internes i externes dels Castellers de Vilafranca i, en forma impresa, a la nau de Cal Figarot (com la resta de patrocinadors).