El proper dimarts 13 de novembre, una delegació dels Castellers de Vilafranca participarà en l’acte “Som Cultura”, emmarcat en l’any Europeu del Patrimoni Cultural 2018, que organitza l’Agència Catalana de Turisme.

L’Agència Catalana de Turisme presentarà el llegat cultural de Catalunya al Grand Palais de París aprofitant l’exposició que reuneix 150 obres de l’artista català Joan Miró. Els paisatges del Priorat i del Montsant que tan van inspirar l’obra de l’artista seran el marc ideal per promoure el patrimoni cultural i la tradició dels castells de Catalunya.

Durant aquest acte, també es presentarà el llibre “Catalogne Vue du Ciel” de Yann Arthus-Bertrand, reeditat per l’editorial la Martinière amb la col·laboració de l’Agència Catalana de Turisme. Els Castellers de Vilafranca ja van col·laborar estretament amb aquest reconegut fotògraf en la realització de la pel·lícula documental “HUMAN” estrenada el 2015.

Les entitats col·laboradores d’aquest acte són: Patronat de Turisme Costa Daurada, Col·lectiu de Cuina Terra i Taula, Le Meridien Ra, Celler Mas Roig, Celler Capçanes, La Conreria D’Scala Dei, Adernats, Castellers de Vilafranca, Castellers de París, Les Editions La Martinière, i la Fondation Good Planet.

Aquest esdeveniment és una nova ocasió per promocionar la cultura catalana en general i els castells en particular en l’àmbit internacional.