Els Castellers de Vilafranca homenatjaran a totes les enxanetes, cassoletes i dosos que han passat pels poms de dalt de la colla des de la seva fundació l’any 1948, fa setanta anys.

L’acte, que s’emmarca en la celebració del 70è aniversari dels verds, tindrà lloc el proper diumenge 28 d’octubre, a dos quarts de vuit del vespre, a la nau de Cal Figarot, i consistirà en un lliurament de records a tots els poms de dalt de la història dels Castellers de Vilafranca.

A més, l’homenatge a les enxanetes dels verds comptarà amb la presència de tots els caps de colla i presidents que ha tingut l’entitat, a més, també, dels caps de canalla. La periodista Elisabet Carnicer serà l’encarregada de conduir l’acte, que també comptarà amb la música en directe de la cantant i actriu Elena Gadel.

Els Castellers de Vilafranca han contactat amb la majoria d’enxanetes, cassoletes i dosos, però no descarten que també n’hi hagi que no hagin pogut avisar, per la qual cosa demanen que, si hi ha algun cas d’algú que no ha estat avisat, es posi en contacte amb la colla mitjançant el correu electrònic info@castellersdevilafranca.cat.