Els Castellers de Vilafranca van actuar ahir a la diada del primer diumenge de festes de Santa Tecla de Tarragona, on van descarregar la td9fm. Els verds van compartir plaça amb la Colla Jove de Tarragona, els Xiquets de Tarragona i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. 

En la diada d’ahir, els verds hi van descarregar la torre de 9 amb folre i manilles. Tot i que havien anunciat el 3d10fm, els vilafranquins van descartar-lo ja que no eren suficients camises per fer-lo. Tot i això, els verds van acabar la diada amb el 3d9f i el 4d9f, que en ambdós casos van servir per treballar les manilles i el tronc del 3d10fm i el 4d10fm.

Aquest proper dissabte 22 de setembre els verds faran un assaig especial per preparar el Concurs de Castells. S’espera i es demana que vingui el màxim de gent, ja que només d’aquesta manera es podran assajar els peus de les grans estructures.