Els Castellers de Vilafranca van celebrae aquest dissabte la diada de Cal Figarot, davant mateix de la seva seu social. Tal com ja havien fet en altres ocasions hi van tornar a descarregar un castell de Gamma Extra. En aquest cas, la Td9fm.
Els Verds, tot i deixar en intent el 3d9f en la primera ronda, es van refer amb la torre de nou número 101 de la seva història, un 3d8 i un pilar de sis que estrenava segon.
En la diada també hi van participar els Castellers de la Vila de Gràcia i els Tirallongues de Manresa.
A més, en acabar l’actuació els vilafranquins van fer una bona prova de 4d10fm, fins al pis de quints que va oferir molt bones sensacions.
El proper repte dels Castellers de Vilafranca serà aquest dimecres en l’actuació a La Bisbal. També tenen una cita important dissabte en la diada del 70è aniversari de la colla. En aquest cas, a Vilafranca, a la plaça de la Vila a les sis de la tarda.