Entrades del Concurs, A LA VENDA!

Aquest dimarts 31 de juliol es posaran a la venda les entrades del Concurs de Castells per a les jornades del dissabte 6 i del diumenge 7 d’octubre.

A partir de les 10.00h del matí es faran públiques, a través de les xarxes socials oficials del Concurs, els enllaços de les pàgines web per accedir a la venda d’entrades des d’on es podrà realitzar la compra de fins a un màxim de 4 entrades per cada targeta de crèdit.

Pel que fa al preu de les entrades de diumenge, el preu és de 10 € (primer pis) i 14 € (graderia).

Com és habitual, des de la colla demanem que tots fem un esforç aquest dimarts al matí i aconseguim adquirir el màxim d’entrades possibles perquè la grada de la TAP es tenyeixi de verd tant com sigui possible. Serà la primera victòria d’un gran Concurs, que volem tornar a emportar-nos a casa!

És molta la gent que ens estima, i de nou ens vol veure competir i guanyar en directe. Contribuïm entre tots a què això sigui possible i aquest dimarts a partir de les 10.00h estiguem atents a les xarxes socials (i a l’enllaç que farem córrer per diferents grups de whatsapp quan es faci públic) i comprem totes les entrades que ens siguin possibles per fer una grada ben verda que, sens dubte, ens dóna un valor afegit.

Motes gràcies i bones vacances castelleres a tots!