La Xarxa de Televisions Locals produirà un concurs televisiu per trobar els millors “Súperenxanetes”. El producte audiovisual s’emetrà per MovistarTV i consistirà en deu proves físiques pels grups de nens i nenes que s’hi apuntin. La canalla haurà de passar diferents entrebancs basats en els principis bàsics del lema casteller: “força, equilibri, valor i seny”. D’aquesta manera, es pretén continuar escampant els valors que tenen els castells, amb el treball en equip per bandera. La primera fase inclou set proves, que permetrà els millors classificats a les tres proves finals.

El format televisiu està pensat perquè hi participin nens i nenes d’entre 6 i 10 anys però enfocat a què el vegi el gran públic. Els concursants han d’anar en equips de 4 persones que, entre totes les seves edats han de sumar un mínim de 31 anys i un màxim de 34.

Els premis d’aquest concurs de televisió produït per La Xarxa, seran iPads, jocs de Lego i llibres. A més, tots els participants rebran una samarreta.

El ‘Súperenxaneta’ compta amb la col·laboració dels Castellers de Vilafranca i de La Bauma, el rocòdrom on es gravarà el programa de televisió, el proper 9 de juny a la tarda. El programa s’emetrà en diferit unes setmanes després. El termini per apuntar-se al concurs acaba el 5 de juny.

Per inscriure’s cal completar aquest formulari

I portar signat el següent document de cessió de drets d’imatge: autorització-súper-enxaneta