Els Castellers de Vilafranca han actuat aquest diumenge a la Plaça Benet i Muixí de Barcelona, coincidint en el 25è aniversari dels Castellers de Sants. Els vilafranquins s’hi han presentat amb la intenció de portar-hi un castell de nou. La colla ha decidit optar pel 3d9f, en segona ronda, que ha quedat en carregat.

Per completar la diada, els Castellers de Vilafranca han fet la Td8f i el 4d8, a més de dos pilars de cinc i dos de quatre. L’actuació ha comptat amb la presència dels amfitrions Borinots i els Xiquets de Tarragona.

La propera diada dels Castellers de Vilafranca és aquest diumenge al migdia, a Vilafranca. Serà a la diada castellera de les Fires de Maig, a la Plaça de la Vila i amb la participació de les altres dues colles de la ciutat: els Xicots de Vilafranca i la Colla Jove. L’objectiu dels Verds és poder-hi fer dos castells de nou, però dependrà de cm vagi l’assaig de dimecres (20:30h) i el de divendres (21.30h).