Els Castellers de Vilafranca participen aquest diumenge a la diada castellera del 25è aniversari dels Castellers de Sants, els amfitrions de la trobada. L’actuació serà a la Plaça de Bonet i Muixí de Barcelona i començarà a les dotze del migdia. A part dels Borinots, també hi actuaran els Xiquets de Tarragona. Els autocars sortiran de Vilafranca a les 10.30h des de la Plaça del Penedès.

Els Verds tenen la intenció de portar a plaça, per primer cop aquesta temporada fora de Vilafranca, un castell de nou pisos: el 3d9f. Aquesta estructura ja la van estrenar fa un parell de setmanes durant la Diada del Graller a Vilafranca però, en aquesta ocasió, volen fer-la a Barcelona. A més, la intenció dels vilafranquins és completar la diada amb castells de la gama alta de vuit.

Abans d’aquesta actuació a Barcelona, els Castellers de Vilafranca assagen avui dimecres (20:30h) i divendres (21:30h) a Cal Figarot. Precisament, just després de l’assaig general de divendres, els Verds han organitzat una festa a Cal Figarot amb DJ’s que amenitzaran l’ambient. Els preus seran populars.