Els Castellers de Vilafranca participen aquest diumenge a la Fira de Primavera de Martorell, en l’actuació castellera organitzada per l’Ajuntament. Els Verds tenen la intenció de continuar consolidant els castells de vuit i portar per primer cop la torre de 8 amb folre fora de Vilafranca aquesta temporada. Aquesta serà la primera actuació després que els vilafranquins descarreguessin el primer 3d9f de l’any la setmana passada durant la Diada del Graller.

L’actuació a Martorell comptarà amb la presència dels Castellers d’Esparreguera i els Castellers de la Il·lusió. Una diada amb la qual, en els últims anys, la colla penedesenca sempre hi ha tingut molt bona relació, estrenant-hi, en algunes ocasions, els primers castells de vuit de la temporada. Enguany, l’actuació començarà a les 17.30h.

Abans d’aquesta cita a Martorell, els Castellers de Vilafranca assagen avui dimecres (20:30h) i divendres (21:30h) a Cal Figarot.