Els Castellers de Vilafranca van participar aquest diumenge a la manifestació convocada a Barcelona per demanar la llibertat dels presos polítics i el retorn dels polítics independentistes exiliats. Els Verds van fer els seus castells a l’Avinguda Paral·lel, on també es van acostar una cinquantena de colles, que es van afegir a la concentració.

Els Castellers de Vilafranca van descarregar el 3d8, el 4d8, la Td7, el 3d7 aixecat per sota, el 5d7 i tres pilars de cinc.

Els Castellers de Vilafranca participaran aquest diumenge a la diada castellera del Dia del Graller, a la plaça de Sant Joan. L’actuació començarà a la una del migdia i els Verds hi actuaran en solitari. L’any passat, en aquesta mateixa diada, els Castellers de Vilafranca van estrenar el primer 3d9f de la temporada, un fet que es podria repetir aquest cap de setmana a la mateixa diada, si hi ha suficient gent.

En el següent enllaç, trobareu totes les fotografies dels nostres castells a la manifestació i us les podreu descarregar:

https://www.flickr.com/photos/castellersdevilafranca/sets/72157692547096332/