Els Castellers de Vilafranca participaran aquest diumenge al migdia a la manifestació que l’ANC i Òmnium han convocat a Barcelona per reclamar la llibertat dels presos polítics que, alguns, des de fa mig any són a la presó injustament.

Els Verds, com han fet sempre, continuen compromesos amb la situació política que viu el país i, per això, han suspès l’actuació que tenien prevista per diumenge (a Can Cassanyes, una diada important en el calendari i amb un alt component simbòlic pel 70è aniversari de la colla) per poder posar el seu gra de sorra a la causa sobiranista i aconseguir que la concentració sigui un èxit.

La intenció dels Castellers de Vilafranca és fer-hi castells i continuar treballant les estructures bàsiques.

Així doncs, els Verds organitzaran el transport per anar a la manifestació. Sortiran en bus des de la Plaça Penedès el diumenge a les nou del matí. Els SOCIS dels Castellers de Vilafranca tenen el bus gratuït (tot i que s’han d’inscriure a Cal Figarot) i els NO socis, han de pagar 5 euros per anar-hi.