Els Castellers de Vilafranca han estrenat un nou web. Es tracta d’un espai més interactiu per presentar la colla i amb un aspecte més modernitzat respecte al que tenien fins ara. El nou web permet penjar més vídeos, més imatges i això el fa més atractiu per la persona que hi navega.

El nou web dels Verds inclou un apartat on s’hi detallen els tallers que ofereix la colla, com per exemple, les activitats escolars que fa a molts centres de la comarca. A més, també hi ha la possibilitat d’enviar un missatge directament a les àrees de la colla amb les quals t’interessi posar-te en contacte. Una de les novetats és que, a través del nou web dels Castellers de Vilafranca, es pot comprar tot tipus de merchandising de la colla que està a la venta i no cal presentar-se físicament a la botiga dels Verds.

La web també detalla la història, l’actualitat i l’organització interna de la colla.

La direcció del web dels Castellers de Vilafranca continua sent la mateixa: www.castellersdevilafranca.cat