Serà el proper diumenge 8 d’abril i tindrà dos recorreguts amb distàncies diferents

 

Els Castellers de Vilafranca enceten la celebració del 70è aniversari de la colla organitzant una cursa d’orientació oberta a tots els públics. Se celebrarà el proper 8 d’abril i està pensada tant per corredors esporàdics que tinguin ganes de passar una bona estona amb els amics tant com per aquells corredors més avançats que vulguin aprofitar per preparar-se per la Cursa dels 7 Cims, que se celebrarà el proper 6 de maig al Penedès. Per això, l’organització de la cursa compta amb dos recorreguts, un de més curt i de dificultat baixa (9km aproximadament) i un de més llarg de dificultat alta (21km aproximadament). Per aquest motiu, també hi haurà dues modalitats d’equips: s’hi podrà participar en parelles i en grups de 4 persones.

A cada equip se li entregarà un xip, gentilesa d’Espai Running, el qual haurà d’introduir a totes les fites del seu recorregut. Cada grup també tindrà un mapa amb la ubicació de totes les fites. L’equip que completi el recorregut amb més rapidesa serà l’equip guanyador.
La cursa començarà davant de Cal Figarot a les 10 del matí, però la convocatòria pels corredors és una hora abans, a les nou. El repartiment de premis serà un cop tots els equips hagin arribat (12:30h -13:00h aprox.) i després hi haurà un pica-pica i vermut al pati de Cal Figarot.

Els interessats es poden inscriure al següent enllaç: https://bit.ly/cursaverds. La cursa és gratuïta pels socis dels Castellers de Vilafranca i té un preu de 3€ per als no-socis.

RECORREGUTS:

Hi haurà dos recorreguts diferenciats, un per a principiants i l’altre per corredors més avançats. S’aprofitaran dos recorreguts de l’Enorunning Penedès, una cursa que es pot fer qualsevol dia de l’any, a qualsevol hora, sol o acompanyat i està pensada per a tothom, organitzada per Espai Running i Enoturisme Penedès.

● Enorunning blanc​:​ 9km aprox. (200m+) – 50% asfalt 50% terra – dificultat baixa
–Controls: K0, C1, C2, C3, K0

● Enorunning negre​:​ 21km aprox. (500m+) – 20% asfalt 80% terra – dificultat alta –
Controls: K0, C14, C15, C16, C17, C18, K0

 

PREMIS

S’entregaran 3 premis per cada modalitat de cursa en un podi (cordialitat d’Espai Running).

Premis Enorunning Blanc:
1. Pota de pernil + Lot de vins DO Penedès
2. Caixa de catànies Cudié + Lot de vins DO Penedès
3. Lot de vins DO Penedès

Premis Enorunning Negre:
1. Dinar per dues persones al restaurant Mastinell + Lot de vins DO Penedès
2. Caixa de catànies Cudié + Lot de vins DO Penedès
3. Lot de vins DO Penedès

DADES

Data:​ diumenge 8 d’abril
Hora: ​tret de sortida a les 10:00h. Convocatòria a les 9:00h.
Equips (30 en total):​ equips de 2 i de 4 persones
Sortida i arribada: ​Cal Figarot

70è ANIVERSARI

Aquest és un dels primers actes que organitzaran en el marc del 70è aniversari de la fundació de la colla, on hi haurà un seguit d’activitats que pretenen ser un homenatge a tots aquells qui a l’any 1948 van tenir la valentia i la capacitat de fundar una Colla Castellera a Vilafranca i al Penedès i a tots aquells qui van fer possible que avui els Verds siguin una institució referent a tot el país.
Entre d’altres, l’aniversari comptarà amb actuacions castelleres, actes honorífics, exposicions i presentacions de llibres, activitats esportives i competitives, conferències al voltant de la nostra història, repetirem algunes de les fotografies antigues, farem pilars per commemorar castells i moltes altres sorpreses que s’aniran desvetllant al llarg de la temporada.