Els vilafranquins van descarregar cinc castells de set al Pla i van homenatjar el Doctor Valero a Sabanell

 

Els Castellers de Vilafranca han completat diferents castells de set aquest diumenge durant la diada castellera al Pla del Penedès. Els vilafranquins van començar l’actuació amb un 5d7. El van acompanyar amb un 7d7, un 3d7a, un 4d7a i un 3d7 aixecat per sota. Els Verds van acabar la diada amb un vano de cinc.

 

Després d’aquests castells al Pla, els Castellers de Vilafranca es van desplaçar fins a Sabanell, on  van recordar una de les primeres actuacions de la colla l’any 1948 i on van homenatjar el Doctor Valero, qui va ser el gran mecenes de la colla en els primers anys d’existència. Per fer-ho, van descarregar un 3d7 davant la casa on va néixer el doctor.

 

Els Castellers de Vilafranca actuaran aquest proper cap de setmana a Sant Cugat Sesgarrigues, diumenge al migdia.