Els Castellers de Vilafranca celebraran la novena edició del JOVERD, aquest dissabte al matí, davant de Cal Figarot. El Concurs de castells entre els diferents instituts de la comarca reunirà a un miler d’estudiants de primària, secundària i Batxillerat, una xifra semblant a la dels últims anys. Tot i que en aquesta edició alguns instituts i escoles no hi participin, els 5 centres que en formaran part portaran més alumnes de l’habitual. Això permetrà que la xifra de participants no es redueixi. Segons el cap de colla dels Castellers de Vilafranca, Toni Bach, “el JOVERD s’està consolidant en les dinàmiques dels instituts de la comarca i això és molt positiu per la colla i pels centres educatius”.

Una de les principals novetats de l’edició del JOVERD serà la ubicació. En aquest cas, es farà davant de Cal Figarot, al Carrer General Prim, i no pas dins de la seu social dels Verds, que està en obres.

L’ordre d’actuació, que es va sortejar aquest dilluns durant la presentació del JOVERD, és el següent.

1r Joves St. Elies
2n Castellers del Foix
3r Tirallongues del Pou de l’Eugeni
4t Grimpaires del Montagut
5è Arreplegats del Milà

Els participants al JOVERD estan convocats a les 10 del matí, per començar el concurs a les 11.